web analytics

Een domeinnaam aanvragen​

Claim uw perfecte domein en beveilig uw online identiteit vandaag nog!

Als u een website of zelfs een zakelijk e-mailadres wilt hebben, moet u eerst een domeinnaam aanvragen. Dit biedt u de perfecte opstap om uzelf online te promoten. En beschermt u ook als u een geregistreerd bedrijf heeft en wilt voorkomen dat iemand uw overeenkomende domein koopt.

Kan iedereen een domeinnaam aanvragen?

Ja, dat kan! Zolang het domein nog niet in het bezit is van iemand anders, is het mogelijk om meerdere domeinen met verschillende extensies aan te schaffen voor dezelfde bedrijfsnaam.

Door verschillende versies van uw domeinnaam te kopen, kunt u uw merk beschermen en de kans elimineren dat iemand anders het domein koopt als het beschikbaar is. U heeft ook een grotere kans om meer websitebezoekers te krijgen door al uw domeinen om te leiden naar één website, zodat potentiële klanten uw site kunnen bereiken, ongeacht welke extensie ze gebruiken.

Premium webhosting

Al onze websites worden geleverd met onze eigen premium webhosting. De websites draaien op snelle en stabiele servers waardoor u bent verzekerd van een vlotte website. Wij garanderen een up-time van 99,9%. Mocht u na het opleveren van de website toch nog problemen ondervinden met de hosting dan staan wij altijd kosteloos direct voor u klaar. Ook worden er van al onze websites doorlopend automatische backups gemaakt. Al onze data wordt opgeslagen in Nederlandse datacentra (Nedzone één van de meest betrouwbare en snelle netwerken van dit moment), hierdoor is de Nederlandse wetgeving van toepassing op deze data.

Technische aspecten​

Voor wie geïnteresseerd is in het technische aspecten van onze premium webhosting : we zijn verbonden met een supersnel netwerk. Uw website staat op een veilige en geïsoleerde omgeving dankzij CloudLinux. Plus, wij scannen uw website dagelijks op malware en virussen (Patchman). Daarnaast bieden we ondersteuning voor HTTP/2 en PHP 8.x. Wij leveren SSL Certificaten en bieden voor iedereen Redis, Object Cache en Memcache aan.

Elke klant is volledig afgeschermd van andere klanten, zowel qua beveiliging als qua resources. Cloudlinux zorgt ervoor dat iedere website zijn eigen capaciteit op de server krijg. Hierdoor kunt u al uw recources zelf gebruiken zonder dit te hoeven delen met andere klanten. Omdat onze premium webhosting exclusief is voor onze klanten en wij het netwerk erg ruim opzetten, betekent dit dat u kunt genieten van een (bijna) privé server. Dit heeft natuurlijk veel positieve invloed op de snelheid & netwerk stabiliteit.

Onze voorkeur gaat uit om uw website volledig in eigen beheer te hebben, zodat we de beste kwaliteit en reactie snelheid kunnen garanderen. Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen, verzorgen wij enkel webhosting voor onze klanten.